Är mer än nöjd idag!

Leja var så duktig idag!

Vi skrittade framlänge drygt 20 minuter. Hon har faktiskt skritt nu mer riktigt bra övertramp, förut hade hon shettis skritt den var verkligen förjävlig. Hela hon var förjävlig. Nu börjar hon röra på sig och skritten har blivit riktigt bra, dock skrittar jag endast på lång tygel för annars finns risken att skritten blir förstörd. Så det blev lång framskrittning och det gjorde henne väldigt gott.

Hon var mycket mjukare direkt sen och låg fint i bägge tyglarna, hon kännde välbalanserad och nöjd. Och tar hjälperna bra nu och känns possitiv till arbete. Nu börjar det mer kännas som hon faktiskt vill jobba. I dag började vi flytta på henne lite red från C till b eller e och från A till b eller e. Hon fatta det riktigt fort och tog det jätte bra. Gjorde det i både trav och galopp. Galoppen tog vi dock bara i högervarv för i vänstergaloppen var hon lite trött redan. Hon gjorde ju inte några värsta skänkelvikningarna men hon förstod att hon skulle gå åt sidan.

Hon svängde även med på volterna väldigt bra idag och hon krånglade inte en enda gång. Kännde som hon varit svängbar hur länge som helst. I galoppen var hon riktigt bärig och fin och hade egen framåtbjudning. Fanns ingen tendens till att hon ville backa idag! I vänstergaloppen fick jag även in rumpan, då hon gärna skjuter ut den innan för spåret, det gjorde jag genom att ställa henne lite mer innåt och då blev hon jätte fin och rund i galoppen. I dag kännde det verkligen super och som att vii börjar få ordning på saker och ting nu. Nu kan man börja göra lite små saker och hon blir inte längre sur det är en helt fantastisk känsla bara det. Att hon går fram och vill jobba!

Ja underbart ridpass idag verkligen var helt supernöjd. Blev ingen film då mona red Brianza först medans jag skrittade fram. Men i morgon kanske Felicia kommer och tar lite bilder och möjligtvis filmar en kort snutt vi får se, bilder förhoppningsvis i alla fall:D

Nu borde jag sova ska va på stallet halv 11 i morgon, men väntar ju på att Video programet ska bli klart:P


Kommentarer

Lämna gärna ett hovavtryck:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0