Bättre och bättre!

Går verkligen bara bättre och bättre med Leja nu!:) Idag var hon kanon duktig, även fast Felicia och Stitch också red i ridhuset.

I dag bockade hon inte en enda gång, hon surade inte ens något. Hon kändes så avslapnad och fin och arbetade på jätte bra. I början är hon lite stel men inget mot vad hon var för två månader sedan. Hon ligger nu jätte fint i handen och tar stödet. Och eftersom hon nu slutat att bocka nästan helt så åker gramantyglarna av i övermorgon.
För i morgon ska vi på börja att flytta på henne lite. Hon har nu blivit såpass så man kan göra det, så Mona tyckte vi skulle börja med det i morgon kul! Så därför får gramanen sitta på i morgon med så hon säkert blir lite osäker på vad hon ska göra och försvarar sig med att bocka och greja.

Nu svänger hon med mycket bättre också. Hon testar typ två gånger om hon vekrligen måste svänga och när hon då måste det så svänger hon med jätte bra sedan. Hon ställer lite bättre nu också, men vi får jobba mer med ställningen när hon börjat lära sig att hon ska flytta undan för innerskänkel. Och det lär hon sig ju genom att vi börjar flytta på henne lite.

Kommer sedan jobba henne väldigt mycket lösgörande då hon är en otroligt stel pålle. Så kommer sedan jobba med böjning och även överböja henne för att hon ska få jobba i genom kroppen ordentligt. Det kommer även lösgöra henne en hel del och göra henne mycket gott.

Så jag är jätte sugen på morgondagens pass och ska bli roligt att kunna börja göra lite nu. Mona skulle även filma oss i morgon lite granna så då kommer det antagligen upp en liten film.



Mobil bild och väldigt suddig då det blev imma på linsen.

I alla fall Leja efter dagens ridpass:)


Var även tvungen att slänga in en bild på mig och Tula som är 3 år gammal!
Hahahaha men jag saknar henne!<3


Kommentarer
Postat av: josefine

Vad roligt att det går framåt!! =) kul med film :)

2011-01-04 @ 08:36:09
URL: http://minfux.blogg.se/

Lämna gärna ett hovavtryck:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0