Nu har hon fått massage.

Japp i dag har Leja fått massage av Linda, hon kände igenom henne och det var inte så illa. Linda trodde det skulle vara väldigt mycket på henne eftersom hon hoppat runt och så som en galning. Men nej fanns nästan inget. Det enda är att hon inte går lika med bakbenen men det vet jag. Med höger bak tror jag det är sätter hon mot vänster fram så det blir lite fel hon är lite sne i ryggen också.

Så hon försökte knäcka till det men det knaka inget så hon vet inte om hon fick rätt det, det brukar smälla till rejält men det gjorde inte det, men hon sa också att det inte alltid låter något.

Sen är hon sjukt spänd precis framför där sadeln ska ligga och precisbakom. Hon är även snett musklad pga att sadeln är sne. Så ja får kanske bli så att jag köper en Equipe, jaja vi får se hur det bli. Ny sadel måste hon ha i alla fall. Ont får hon inte ha.

Men annars var hon fin och nästan inget spänd, så det var ju gött. Jag trodde det skulle vara en hel del mer eftersom hon har spänt i mot så och det är inte förens de 3 sista veckorna som hon släppt till och slappnat av.

Så skönt att kunna ta ut och få hästen kollad, verkligen värt allt och man får veta om de är spända vad man behöver jobba med och liknande. Alla hästar är värda att bli kollade, tycker riktigt hemskt att många pållar inte får denna "vård".

Läxa fick vi också, jag ska dra en nyckel en bit från ryggraden och sedan snabbt ner på rumpan detta för att jag ska få henne att skuta rygg så ryggen kan bli rakare:)


Kommentarer
Postat av: josefine m. ridtravaren Bellie

Det är så sjukt viktigt även med sånthär! :-) Synd att många inte förstår det...



2011-01-15 @ 21:24:36
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Jennie

Jättebra att få hästen kollad tycker jag! :) Har du/ni lust att byta bildlänk med mig? Här är min iaf:



<a href="http://jeila.blogg.se" target="_blank"><img src="http://jeila.blogg.se/images/2011/bildlnk2_127510242.jpg"



Det är bara att skicka eran så lägger jag in den! :)



/Jennie

2011-01-18 @ 16:25:53
URL: http://jeila.blogg.se/

Lämna gärna ett hovavtryck:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0