Praktik

I dag har jag börjat min Praktik på Granngården. Började klockan 10 gött!!  Det är i alla fall gött och jag har endast kollat prisänringar i dag alltså bytt prislapparna som sitter på hyllorna/ Etiketter. Får se om jag får göra något annat när jag kommer tillbaka eller omd et blir samma. Slutar halv 4 förövrigt i dag med så jäkla gott.

Sen blir det stallet och då ska jag rida, ska pröva lindas Equipe sadel (oracle), sen ska jag pröva hennes andra elegance på tisdag. Då har jag bara Monas kvar att prova som en blanding av dem sadlarna, den är oracle i sätet och elegance i kåporna.

Ska förövrigt ha en brun sadel, och jag har ju då letat en del träns utan några resultat. Men Linda kanske rädda mig för hon hade ett brunt rundsytt med brednosgrimma glad isabelle!!:D Bara ett blinbling pannband som behövs då jue. Det köper jag ng i Scandinavium när jag ska dit antar jag.

Felicia köpte med ett  "golden stripe" ulltäcke till Leja, och ett ländtäcke fast i fleece. Sen även Ekol olja och racingliniment, tänkte ta bilder sedan så kanske ni får se. Kanske ska ta med kameran till stallet kan ni ju få se grejerna på hästen.

Men nu blir det mat.....



Kommentarer

Lämna gärna ett hovavtryck:)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0